Kalkuni-läätseterriin

Terriin on valmistatud väherasvasest kalkunilihast ja tervislikest pruunidest läätsedest. Sel moel vähendad küllastunud rasva hulka ja suurendad toidu kiudainesisaldust. Roog on maitsev nii soojalt praena kui ka külmade lõikudena. Võid nautida ka rukkileival koos sinepi ja hapukurgiga.

NELJALE KUNI KUUELE / GLUTEENIVABA, LAKTOOSIVABA

> 400 g purk keedetud pruune läätsesid (purgis 240–260 g, võid vajaliku koguse keeta ka ise)

> 1 sibul

> 1 küüslauguküüs

> 4 õlis säilitatud päikesekuivatatud tomatit

> 450 g kalkunihakkliha (rinna- või kintsuhakkliha)

> 1 muna

> 1 sl maisitärklist

> 2 sl hakitud värsket tilli või peterselli

> 1 tl roseepipra teri

> 1,5 tl soola

> 0,5 tl musta pipart

Edasi lugemiseks telli ajakiri Tervis Pluss